Beste belangstellende,

fijn dat u op onze site een kijkje neemt.  Wij nemen de kans waar u uit te nodigen voor onze tweede editie ‘Namen Blijven’ dat op zaterdag 1 november 2014 plaats vindt. U bent niet alleen welkom als bezoeker, wandelaar van de herinneringsroute maar wij zoeken vrijwilligers om alles soepel te laten verlopen. Vorig jaar hebben wij meer dan 100 mensen mogen begroeten en de geluiden leren ons dat het dit jaar méér zullen zijn.

Onze ervaring van vorig jaar leidt naar het werken met drie groepen; vrijwilligers voor de opbouw (‘s middags van 14.00 tot 17.00 uur)  vrijwilligers voor de afbouw, het opruimen (‘s avonds van 21.30 tot ? 22.30 uur) en mensen die de kunstenaars bijstaan, de momenttafels en de route bemannen (van 18.45 tot 21.15 uur).

Monuta gaat ons ook dit jaar sponsoren. De overhandiging van de cheque combineren wij met een kennismakingsuurtje waar we elkaar ontmoeten en wij uit de doeken zullen doen wat er voor werk gedaan moet worden. De locatie is de aula van Monuta aan de Kalenderweg in Almere Buiten. De datum en tijd is op zondag 5 oktober van 10.30 tot 12.00 uur.