Geen Café Doodnormaal meer

Van september 2015 tot en met februari 2016 organiseerden we maandelijks een Café Doodnormaal.
We beleefden een aantal boeiende avonden met geanimeerde gesprekken.
Na verloop van tijd liep de belangstelling terug. Dat is de reden dat we geen nieuwe avonden meer hebben georganiseerd.

Belangstellenden kunnen desgewenst contact met een van ons opnemen voor een persoonlijk gesprek of voor medewerking aan een ander initiatief op dit gebied.

‘er is léven voor de dood!’…

Je leeft van het begin tot het eind
je leeft tussen een welkom en een afscheid
je leeft met een herinnering uit het verleden
je leeft met een ervaring naar de toekomst.

Die toekomst is ongewis…. De toekomst over doodgaan is onzeker… Dàt we doodgaan is de enige zekerheid in ons leven…. Er over praten, van gedachten wisselen, ervaringen delen zou normaal moeten zijn… Er rust echter bij veel mensen nog een taboe op: midden in het leven staan en dan over de dood praten…zelfs al ben je ver over de tachtig…  Toch kan het een ruimte in je gevoel geven, want ergens diep in je  heb je wéét van het onvermijdelijke einde: van  jezelf maar ook van je meest dierbaren.

Gewoon aan tafel ongedwongen spreken over jouw gedachten en ideeën over afscheid en dood:  wij bieden je de gelegenheid hier mee te beginnen. Vanaf 7 september start ‘Café Doodnormaal’ in ‘Café op 2’  in Stad, tegenover het Stadhuis. Neem je eigen drankje mee van de bar, schuif aan, luister en vertel. Interesse, nieuws- en weetgierigheid, vertrouwen en openheid zijn de basis.

Iedereen is welkom om juist op momenten dat het niet aan de orde is, te praten en te luisteren over de dood, een afscheid van een dierbare.

Er is geen spreker, geen vast programma. Wel stellen we ons aan elkaar voor en samen ronden we de avond af.
Je hoeft je niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Café Doodnormaal vindt plaats op elke eerste maandag van de maand van 20.00 tot ca. 21.30 uur in Café op 2 (tegenover het Stadhuis van Almere).

cafeop2-250x250

Café op 2 | Stadhuisplein 2 | 1315 HT Almere-stad

[wpgmza id=”1″]

GRAAG INFORMEREN WIJ U OVER ONZE GEZAMENLIJKE EVENEMENTEN

(Zoekt u contact met een van ons drieën? Onze individuele contactgegevens vindt u op onze persoonlijke pagina’s in het menu)

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!

Facebook Namen Blijven